Hubungi Ejen

EJEN HARTANAH SELANGOR DAN KUALA LUMPUR (PROPERTY AGENT)

Saya merupakan Ejen Hartanah atau Real Estate Negotiator [REN] yang berdaftar di Selangor Dan Kuala Lumpur menguruskan jual-beli dan sewa rumah, kedai, dan tanah merangkumi kawasan Lembah Klang; Selangor, Kuala Lumpur, dan Putrajaya. Saya juga turut menawarkan servis di luar Lembah Klang termasuk Negeri Sembilan, Melaka, Perak dll.

MENAWARKAN KHIDMAT JUAL BELI & Sewa RUMAH, TANAH & KEDAI DI SELANGOR DAN KUALA LUMPUR

Ejen Hartanah Selangor dan Kuala Lumpur

Adakah Anda Sedang Mencari Ejen Hartanah Berdaftar?

Untuk Menguruskan Jual dan Beli di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur?

Biar saya bantu anda untuk jual atau sewa hartanah anda tidak kira rumah, tanah, kedai atau kilang.

Pengenalan Tentang Diri Saya

Saya, Haziq Bohari Perunding Hartanah berdaftar di Lembah Klang. Bernaung di bawah syarikat Legacy Real Property Sdn Bhd. Saya berpengalaman lebih 5 tahun sebagai Real Estate Negotiator (REN) dan telah terlibat dalam bidang hartanah sejak 2016 setelah bertukar kerjaya dari jurutera mekanikal.

Saya berasal dari Perak dan berhijrah ke Kuala Lumpur sejak 2009. Mempunyai ijazah dalam bidang kejuruteraan mekanikal dengan kepujian dari Universiti Malaya, Kuala Lumpur.

Sepanjang saya menjadi REN, saya telah berjaya membantu ratusan pemilik hartanah menjual dan menyewa unit mereka. Hartanah tersebut termasuklah apartment, rumah kediaman, tanah dan bangunan komersil.

Kawasan Servis Ejen Hartanah

Meliputi negeri-negeri di dalam Lembah Klang; Selangor, Kuala Lumpur dan Putrajaya. Saya juga turut menawarkan servis di luar Lembah Klang termasuk Negeri Sembilan, Melaka, Perak dll.

Jika anda berminat melantik Ejen Hartanah untuk urusan jual beli atau sewa hartanah boleh isikan borang yang disediakan ini atau klik butang di bawah untuk whatsapp saya.

Sila isi maklumat hartanah di borang ini. Saya akan semak harga pasaran dan hubungi anda dengan segera.